Nyheter

2017-03-13

Facebook

Följ gärna oss på vår Facebook-sida! Där får du ta del av dom senaste uppdateringarna och kan lämna en recension om hur du upplevde ditt besök hos oss.

2015-10-01

Tandkrämen mot aftösa blåsor

Sinaftin Tandkräm
Fluortandkräm speciellt framtagen för känsliga munslemhinnor och munblåsor. Kan användas både i akut behandling och som preventivt skydd.
Liten tub 83 kr
Stor tub 165 kr

2015-03-24

Utbildning

Idag 24/3 stänger vi kliniken mellan klockan 13.00-17.00 på grund av utbildning. För att kontakta oss går det bra att mejla på info@tandhuset.se

2015-01-10

Tandblekning är bäst hos tandvården

Hos tandläkaren och tandhygienisten får du det bästa och säkraste resultatet!

Fråga alltid efter en ansvarig tandläkare eller tandhygienist innan du utför en tandblekning. Endast den professionella tandvården kan tänder och har nödvändig kunskap och utbildning. Deras yrkeskompetens gör att de kan bedöma dina möjligheter för en säker och trygg behandling med bästa resultat som följd. Den samlade odontologiska expertisen varnar för att utföra en tandblekning utanför den professionella tandvården. Utan en legitimerad tandvårdsutbildning saknas nödvändig kunskap om verkningsmekanismer, risker och bieffekter i och kring munhålan vilket kan ge oönskat resultat.

2014-02-14

Ombokning av tider.

Om det är lång telefonkö, vid ombokning av tider, går det även bra att skriva E-post (via Kontakt)
Vi besvarar alla mail så snart vi kan.

2013-10-31

Hos oss köper du Opalecence

Opalescence whiteningtandkräm hjälper dig att återfå och behålla dina tänders vita glans, utan att skada och slita på dem. Tandkrämen ger ett bättre motstånd mot karies än andra flourtandkrämer och dess fräscha smak och unika innehåll gör den till ett utmärkt val för en bättre munhygien

2013-08-15

Vill du delbetala?

Ring receptionen så skickar vi över broschyr för ansökan av Collectors Tandvårdskonto.
(se mer under "Finansiering")

Alt. så gör du ansökan direkt på nätet.
www.alltomdinatander.se

 
Sida:  1 2

MADE BY ohappa